Zagreb u ponoć - Tramvaj zvan Smrt

Popunjeno 4/4 mjesta

Zagreb u ponoć

Tram with skull poorly placed upon it

Sjedite na kavi u centru grada, na pauzi negdje između početka radnog dana i pauze za ručak. Glasovi su vam stišani, a tema ozbiljna. Grubo ignorite tetu Ljubicu koja vašem stolu pokušava prodati cvijeće i paški sir - stvar je odviše ozbiljna.

U gradu se šuška o novoj smrtnoj prijetnji Gradu Zagrebu. Svakih nekoliko dana, kad je noć najmračnija, na stanicu dolazi starinski tramvaj. U njega ulaze mladi koji se vraćaju iz izlaska, pijanci koji nemaju za taksi, i beskućnici koji traže toplo mjesto za prespavati. Nakon toga gubi im se sav trag, osim uznemirenih šaptaja slučajnih svjedoka po kafićima i na internetima. Iz MUP-a nema ni riječi o tim incidentima. Iz ZET-a se samo najavljuje povećanje cijena karata. No, vi znate da morate nešto poduzeti. Vi znate da gradom vreba tramvaj poznat samo kao Smrt.

Napomene

"Zagreb u ponoć" kampanja je otvorenog stola u sustavu Monster of the Week. U njoj preuzimate ulogu građana Grada Zagreba koji koriste svoje iznimne sposobnosti kako bi zaštitili svoj grad od natprirodnih prijetnji koje njime vrebaju. Narativ će se graditi kroz pojedine sessione, ali prisustvovanje jednom od njih ne uvjetuje prisustvovanje ostalima.

Poznavanje sustava nije potrebno, likovi (ako ih već nemate iz prijašnjih sessiona) brzo će se izgraditi na licu mjesta, a potrebno je ponijeti samo pisalo i 2d6.

Most people don’t believe in monsters, but you know the truth. They’re real, and it’s your task to bring them down. This revised edition of Monster of the Week brings that adventure to life.

Monster of the Week is a standalone action-horror RPG for 3-5 people. Hunt high school beasties a la Buffy the Vampire Slayer, travel the country to bring down unnatural creatures like the Winchester brothers of Supernatural, or head up the government investigation like Mulder and Scully.

Prijave se otvaraju

GM: lskukan
Igrača: 4