Uptown Radicals

otkuptown

Vjeruje se da su demoni iskonska stvorenja, rođena u izvoru stvarnosti, kao primarna sila svemira utjelovljena u prirodnim elementima. Prije Kataklizme, navodno, Besmrtni Car je zarobio većinu demona u mračnim i skrivenim mjestima. Samo nekolicina njih je uspjela pobjeći, a učenjaci vjeruju da je ta nekolicina u pobuni razbila Vrata Smrti i oslobodila najmoćnije demone – levijatane – da unište svijet.

Međutim, nisu ga uništili do kraja.

Demonica Setarra gori od želje za osvetom i stoga traži način da proširi svoj utjecaj u Doskvolu. Cilj joj je srušiti zlu Carsku vlast i uvesti svijet u novo vrijeme, pravednije i bogatije za sve, u kojem će upravljanje svijetom biti prepušteno onima koji su za to predodređeni.

Obećala vam je: ako vjerno ispunjavate njene želje, bit ćete bogato nagrađeni, kad za to dođe vrijeme.

 

Uptown Radicals je otvorena kampanja u kojoj igrači igraju članove kulta demonice Setarre u gradu Doskvolu. Svaki od članova kulta član je visokog društva, bilo zbog bogatstva ili zahvaljujući plemićkoj krvi.

Zadatak kulta je da čini Setarru sretnom i da promiču njenu agendu: rušenje aktualnog sustava.

Svaki epizoda (session) je samostalna cjelina. Za svaku pojedinu epizodu može se prijaviti bilo tko, kao i inače na ODG-u. Na početku sessiona svaki igrač će izabrati jedan od prethodno napravljenih likova. Igrači koji su igrali neku od prethodnih epizoda moći će dalje igrati s istim likom.