How to Date Your Dragon

Popunjeno 3/4 mjesta

How to date your dragon

Cuganje sa dečkima je razbibriga koja se  često zna pretvoriti u opću pijanku koja završava sa masovnom barskom tučnjavom, i čiji je epilog buđenje u lokalnoj buhari sa ubojitim mamurlukom.

No ovoga puta ćelija u kojoj ste se probudili nimalo ne liči pritvoru u lokalnoj stražarnici.

Jastuci od satena, brokatne tapiserije i duboki tepisi činili bi jaki kontrast ružnom, dlakavom hobgoblinu koji je vaš stražar sa druge strane rešetaka, da dotični nije odjeven u platnenu pelenu i lažna svilena krila, kompletiranih sa tobolcem punim crvenih strijela i plavom perikom. Šok ovog prizora vas posve trijezni, te shvaćate da je prerušen u boga ljubavi, Kupida.

Hobgoblin se važno nakašlja i pročita naglas proglas sa svinutog pergamenta:

"Časni heroji! Veselite se! Arghinax uništavateljica, vladarica Sjevernih Predjela i najveći zmaj Zapadnih Zemalja se zaželila drušva za stolom i u krevetu! Zato je odabrala vas, najmuževnije od najmuževnijih, od kojih će samo jedan zadobiti njezinu pandžu i pozamašno bogatstvo! Čeka vas pet kušnja, koje će testirati vašu podobnost i sposobnost, te će samo jedan biti odabran! Izlaskom iz ove ćelije prihvaćate izazov i uzimate dužnost njegovog završetka" 

Hobgoblin otključava ćeliju, te nestane niz hodnik iza ugla. U tom trenu se zid ćelije počine lagano, ali sigurno približavati prema vama...

Prijave se otvaraju

GM: srele
Igrača: 4