Part 3: Final Gambit

Popunjeno 4/4 mjesta

Blood Dust Murder Magic

Final Gambit

Toranj se raspada, kako izvana tako i iznutra. Svake godine nastambe i potleušice na rubovima Tornja se urušavaju i padnu u ponor. Srce, ukleta rupa u stvarnosti, truli duboko u centru drevne građevine. Bijeda i siromaštvo su prirodan dio svakodnevnog života za one koji žive na rubu opstanka.

Iako su pretrpjeli gubitke, agenti Ministerija su otkrili tko im je pravi neprijatelj u sjeni koji izaziva užase i bijedu u četvrti Red Row. Ceh retroinženjera, jedna od najmoćnijih organizacija u Tornju je stvorila Zaprašivače, tehnološke naprave koje proždiru patnju, tugu i bol i pretvaraju ih u magičnu energiju. Organizirali su ukletu predstavu Uplakana Djeva i potplatili su Gradsku stražu da potakne val nasilja među bandama Red Rowa, kako bi izazvali bujicu emocija koju bi Zaprašivači ukrali za svoje stvoritelje.

Konačna svrha Zaprašivača nije poznata, ali jedno je jasno - životi nevinih su u opasnosti dok sjedište Ceha retroinženjera u Red Rowu, originalno mjesto njihova nastanka, stoji nedirnuto. Vrijeme je da Ministerij „posjeti“ postrojenje Ceha i prenese im drevnu presudu za sve zaklete neprijatelje tamnih vilenjaka - „Zbog zločina izvršenih nad Narodom, dokle god krv kola našim žilama, vaša sudba su prah i smrt, i nikakve čini na ovom svijetu vas neće izbaviti!“

Napomene

Likove će igrači kreirati prije početka sessiona od ponuđenih 10 playbookova u suradnji za GM-om i ostalim igračima. Svaki dio kampanje Blood Dust Murder Magic se može igrati zasebno, ali igrači koji se prijave za naredne sessione moći će igrati s likovima s kojima su igrali prije i tako kontinuirano sudjelovati u događajima kampanje.

Spire is a roleplaying game about desperate revolutionary dark elves caught up in a secret war against the high elves, or aelfir, who rule the towering city of Spire.

The world of Spire is a brutal one, and players can expect to see their characters suffer at the hands of their oppressors, or their rivals; bodily harm, psychological scarring and reprisals against their allies are commonplace. But for those willing to do what it takes, Spire is on the brink of full-scale rebellion, and you are poised to push it over the edge.

GM: M4ximvs
Igrača: 4
Sustav: Spire