Baštinici Krhotina

Baštinici Krhotina

Prije nego li je Sveti Fariel pobijedio demona Raxinaxa, prije uspostave Bedemskih Kraljestava, čak i prije nego li su Aelfi izašli iz drevnih šuma, noseći darove Aos Sia, postojalo je Imperij Prvorođenih. Bića krljušti i plamena, vladali eonima cijelim Anfanalskim kontinentom, uklesavajući svoju povijest na litice, gradeći gradove koji su sizali do nebesa, dok su njihovi biomanti stvarali nova bića od primordijalne sluzi kao iz gline. Nitko ne zna kako je Imperij Prvorođenih nastao, ali svi znamo kako je završio - bijesom božice Waonee i i raspolućivanjem kraljice Tiamat i cijelog Anfanala na dva dijela.

Ovo jutro je počelo kao svako drugo - sa zvoncem koje vas budi na jutarnju molitvu. Samostanski život je asketski, mukotrpan, ali nagrađujući u svojoj jednostavnosti. No, odmah nakon doručka se pozvani u kancelariju nastojnice Eytiri, radi misije "osjetljivog karaktera". Glasine koje kolaju samostanom govore o pošasti koja je zahvatila obližnje selo. No, kakva je to boleština koja zahtjeva intervenciju militantnog reda kao što su Mačevi Waonee? I zašto je nadstojnica odobrila otpečaćivanje Šeste Knjižnice?

No, dužnost je dužnost, i na vama nije da zapitkivate, nego da djelujete!

Napomene

Počinjemo kako priliči: četiri lvl 1 junaka poslani su na zadatak. Na prvu se čini jednostavno, ali da bi ste postali heroji budite spremni na borbu, bijeg i body horor!

U ovoj avanturi ćete otkrivati misteriju, boriti se (se sa minijaturama) na battlematu, ali morati ćete i pametno odlučivati u koju borbu se upustiti, a iz koje bježati, jer nisu sve bitke namjenjene vama!

Očekujte umjereni body horror i puzzle solving tokom igre, a na kraju Pohvale i Želje (Stars&Wishes).

Prijave se otvaraju

GM: srele
Igrača: 4