Part 1: Trouble in Red Row

Popunjeno 3/4 mjesta

Blood Dust Murder Magic

Trouble in Red Row

Toranj se raspada, kako izvana tako i iznutra. Svake godine nastambe i potleušice na rubovima Tornja se urušavaju i padnu u ponor. Srce, ukleta rupa u stvarnosti, truli duboko u centru drevne građevine. Bijeda i siromaštvo su prirodan dio svakodnevnog života za one koji žive na rubu opstanka.

Usred svega toga, nasilje u opasnoj gradskoj četvrti Red Row je u naglom porastu. Ulične bande, koje su se donedavno držale svojih teritorija, upuštaju se u brutalno ratovanje, a dim oružja se diže visoko iznad krovova. Grimizna Straža, skupina militantnih protu-vilenjačkih aktivista, otvoreno novači vojnike za svoj pokret. Obitelji bivaju razorene, djeca ostaju bez majki, prisiljena da prose na ulicama kako bi preživjela. A turneja nove predstave, Uplakana Djeva, je sve o čemu stanovnici četvrti pričaju.

Nešto je jako krivo u Red Rowu, obični ljudi stradavaju i nečiji zlokoban utjecaj stoji iza svega. Skupina pripadnika Ministerija, starosjedioca iz Red Rowa se okuplja ne bi li razriješila misterij…

Notes

Likove će igrači kreirati prije početka sessiona od ponuđenih 10 playbookova u suradnji za GM-om i ostalim igračima. Svaki dio kampanje Blood Dust Murder Magic se može igrati zasebno, ali igrači koji se prijave za naredne sessione moći će igrati s likovima s kojima su igrali prije i tako kontinuirano sudjelovati u događajima kampanje.

Spire is a roleplaying game about desperate revolutionary dark elves caught up in a secret war against the high elves, or aelfir, who rule the towering city of Spire.

The world of Spire is a brutal one, and players can expect to see their characters suffer at the hands of their oppressors, or their rivals; bodily harm, psychological scarring and reprisals against their allies are commonplace. But for those willing to do what it takes, Spire is on the brink of full-scale rebellion, and you are poised to push it over the edge.

GM: M4ximvs
Igrača: 4
Sustav: Spire
X