Tragom Sivog proroka - Part 2

blood and doom

Nebesa se mijenjaju. Svijetla zvijezda polako blijede i nestaju sa noćnog svoda svemira. Gatare i vračari gube razum pokušavajući proreči budućnost ili završavaju u katatoničnom stanju usred seansi gdje im duhovi otkrivaju istine o onome što smrtnicima slijedi. Čudovišta i zvijeri se pojavljuju tamo gdje ih prije nije bilo, često mutiranih i unakaženih obličja naspram onoga kakva bi trebala biti. Zlo dobiva na snazi i njegova ljaga se širi, iskvarujući pjeske, mora i nebesa svijeta Athyra, a sve je počelo s njim - Sivim prorokom što luta zemljom ostavljajući za sobom bolest, ludilo i korupciju gdje god da se pojavi. Kažu oni što prežive, sada u neizlječivom bunilu ludila, da propovjeda o Krvi i Propasti i njihovih dvanaest uzdanica.

Setting

Blood and Doom je medieval dark fantasy setting inspiriran djelima poput Conana, Witchera, Crvene Sonje, Indiane Jones-a i dr., sa fokusom na high action fantasy elemente. Radnja se odvija na svijetu kojem prijeti propast. Još netaknut doživljava pojavu kultova koji štuju drevna kozmička zla i koji - što javno, što potajice - žele ista prizvati na ovaj svijet.

O igri

Igra će biti u tri nastavka te će igraći preuzeti uloge plačenika koje je sudbina pozvala da krenu tragom neznanog proroka što luta kontinentom ostavljajući iza sebe nedaću i pogrom i pronađu način da ga zaustave prije nego li šteta postane nepovratna.

Napomene

Igra će biti u tri nastavka i preporučuje se da isti igrači sudjeluju na sva tri sessiona. S obzirom na mračniju tematiku na početku igre će se postaviti safety tools po dogovoru (X-card, Lines and Veils, etc…). Likovi su premade i igra će uglavnom biti vođena u “theater of the mind”.

Ponijeti set kockica + dodatnih d10 (dvanaestak po mogućnosti), papir, olovku za pisanje, dobro raspoloženje te podsjetiti se što je po mišlju Conana najbolje u životu.

Prijave se otvaraju

GM: Jurassic
Igrača: 4