Uptown Radicals Ep. 1

Popunjeno 4/4 mjesta

Uptown Radicals

Uptown Radicals Ep.1

Prosvjetljeni ste. Vaš život je konačno dobio smisao. Zahvaljujući drevnom ritualu, Setarra vam je otvorila oči prema svijetu.

Kažu da demoni nemaju dušu, i to je istina. Ali to ne znači da su nam nužno neprijatelji. Dapače, duša je ta koja može biti iskvarena i oštećena. Uzmimo naprimjer Cara — njega je besmrtnost potpuno pokvarila. Zar zaista mislimo da je život koji nam on nudi — u mračnim, izoliranim gradovima — dostojan ljudi. Zar zaista ne vjerujemo da nam može biti bolje?

To je Setarrina poruka vama, to i još puno više. Vaše poslanje je da tu poruku proširite. Ne birajte sredstva, čak ni vlastita. Jer vi ste možda imućni i dobro živite, ali Ona vam je razotkrila svu bol ovoga svijeta, i sve duše koje u njemu pate. Bol koju treba uništiti.

Ako treba, i u krvi.

Notes

Ovo je prva epizoda otvorene ODG kampanje Uptown Radicals. Igrači će birati između prethodno definiranih likova, ali će na sessionu zajednički definirati svoj Crew. Od igrača se očekuje proaktivnost i sudjelovanje u kreiranju settinga tijekom igre.

Igrat će se online: audio/video u kanalu za igranje na ODG Discordu, a ostalo na Roll20. Preporuča se korištenje web-kamere ili spajanje kamerom na mobitelu ili tabletu.

Blades in the Dark is a tabletop role-playing game about a crew of daring scoundrels seeking their fortunes on the haunted streets of an industrial-fantasy city. There are heists, chases, occult mysteries, dangerous bargains, bloody skirmishes, and, above all, riches to be had — if you’re bold enough to seize them.

GM: DanielK
Igrača: 4
X