Bijeg u prirodu

Popunjeno 3/4 mjesta

bakice

Drage dame i gospodo.

Dosta vam je užurbanoga života u gradovima?

Želite pobjeći u prirodu i opustiti se?

Na pravome ste mjestu! Napokon je došlo vaše vrijeme za odmor i uživanje. Za vas smo pripremili dvije predivne opcije nacionalnih parkova s kojima ćete pobjeći u prirodu. Jedino što trebate je odabrati koja opcija vam se najviše sviđa i s kojim ćete se najviše opustiti i odmoriti.

OPCIJA 1:

Ljepota nema instrument za mjerenje, a tako i ovaj Nacionalni park. Oduševit će vas masiv sa svojim prelijepim šumama, šetnicama i vidicima, koji će vam ostati u sjećanju.  

Nakon istraživanja opustite se u planinarskom domu uz živu glazbu i finu hranu.

 

OPCIJA 2:

Vrijeme je da uživajte u prekrasnome Nacionalnome parku na otoku uz autohtono bilje, brojne znamenitosti i životinje, te istražite cijeli otok s bogatom kulturno-povijesnom baštinom.

No, osim toga oduševit će vas hotel i odlična hrana.

 

Notes

  • Likove ćemo raditi na licu mjesta uz pomoć GM-a. Bit će brzo gotovi i jako je jednostavno ih napraviti.
  • Koristi ćemo safety mechasnim za svaki slučaj, ali to ne znači da ne smiju vaši likovi riskirati.

Brindlewood Bay is a roleplaying game about a group of elderly women—members of the local Murder Mavens mystery book club—who frequently find themselves investigating (and solving!) real-life murder mysteries. They become increasingly aware that there are supernatural forces that connect the cases they are working on and, in particular, a cult dedicated to the dark, monstrous aspect of the goddess Persephone will come to vex them. 

The game is directly inspired by the television show Murder, She Wrote, but also takes inspiration from the works of H.P. Lovecraft, “cozy” crime dramas, and American TV shows from the ‘70s, ‘80s, and ‘90s.

Prijave se otvaraju

GM: enica.pjenica
Igrača: 4
X