Maturalac u Grčkoj

Popunjeno 4/4 mjesta

maturalac

Cijela škola ide u Amsterdam, samo 3.B mora u Grčku. Nažalost, vi ste u 3.B.

Vaši roditelji su išli u isti razred, i super su se proveli u Grčkoj. Uvjereni su kako bi bilo BAŠ super da i vi ponovite to iskustvo. 
Teški krindž, ali pomirili ste se sa sudbinom: iskoristit ćete ovo putovanje najbolje što možete. I dok si rekao "zlatna mladež", naučit ćemo da Syntagma nije samo ono nešto u gramatici, da Meduza nije samo trejdmark na Versace torbici, da je na ulicama Atene moguće sresti Atenu, te da maturalac u Grčkoj ne mora biti ful dosadan kad je zemlja na rubu Grexita a tebi venama kola božanska krv.

Napomene

"Maturalac" je priča koju ćemo ispričati uz pravila igre Scion 2nd Edition. Igru pogoni sustav StoryPath. Ako ste igrali Storyteller/Storytelling igre, bit će vam jako poznato. Za igranje nije potrebno poznavanje mehanike. Sve što je potrebno je olovka i šaka d10-ki, ako ih imate.

Radnja se događa u svijetu sličnom ovom u kojem živimo, uz značajnu razliku: svjetske mitologije nisu puke predaje. Bogovi (ponekad) hodaju zemljom i opće sa smrtnicima. Njihovi potomci nisu ništa neobično, o njima se izdaju stripovi i snimaju filmske franšize. Susreću mitska stvorenja, rješavaju legendarne zadatke i suočavaju se s titanima i ostalim praiskonskim gadostima. Protagonisti "Maturalca" i sami su božanska djeca, ali još toga nisu svjesni.

  • likovi su premade
  • poželjno je da ste u nekom trenutku bili (ili barem poželjeli biti) tinejdžeri

Prijave se otvaraju

GM: danijel
Igrača: 4