Whispers of Chaos

Popunjeno 4/4 mjesta

4

Neizbježnost Trijumfa lebdi kroz beskonačnost svemira, izgubljen između zvijezda koje su nekada bile vodiči. Posljednja grimizna nesreća u Bunaru Duša prije 15ak godina zauvijek je promijenila sudbinu broda i njezinih pola milijuna putnika. Navigator je mrtav, skupa sa većinom visokih časnika. Situacija je sve nestabilnija, kriminal i hereza su na svakom uglu te mnogi smatraju da svjetlo Cara više ne sjaji ovdje. Omče oko vrata vas stežu sve više. Sitni zločini koje ste počinili sada vam se vraćaju, a cijena će biti plaćena vlastitim životima. Kroz staklo vidite par birokrata čiji posao je promatrati i potvrditi vaše smaknuće. Nezainteresiranost u njihovim licima dok vrte po ekranima ispunjenim brojkama, simbolima i tekstom djeluju kao sol na ranu. Čovjek više ne može biti smaknut dostojanstveno...

Notes

Prijašnje poznavanje Imperium Maledictum sustava ili Warhammer 40k settinga nije potrebno, na početku će biti kratak uvod sa objašnjenjem.

Igrači će na početku sjednice moći odabrati između 4 pregen character kartica, svaka sadrži popis akcija na poleđini koji služi kao cheat sheet.

Igra nije primjerena za osobe mlađe od 18 godina.

Prijave se otvaraju

GM: Boris
Igrača: 4
X