ODGcast sezona 2

odc

Zdravo, konzumenti TTRPG-a!

Imate onu prvu grupu, varate je barem jednom mjesečno s Onom Drugom Grupom, ali to nije dovoljno. Slušate podcaste i ekšual plejeve ali fali vam još ono nešto da ispuni prazninu u vašoj RPG duši (ili barem zagluši mrski zvuk usisavača dok jednom tjedno spremate po kući).

Probajte Onaj Drugi Podcast - sezona 2. Isti autori, nepredvidljivi (neplanirani?) gosti, sada s još više minuta provedenih u kaotičnom razgovoru o TTRPG-u i ostalim iole tangencijalnim temama.

Ne slažete se s buncanjem voditelja o vama dragim temama ili biste nam najradije samo rekli da neinformirano trabunjamo? Guess what? Discord forum na temu tjedne epizode služi upravo tome. Samo nas zapratite na našem Discord serveru 

Kako doći do ODGcasta? Ništa lakše, za to postoji više od jednog načina.

Substack - klikić

Spotify - klikić

A ako se tek sad susrećete s pojmom ODGcast - blago vama! Imate cijelu prvu sezonu za preslušati, otići na forum i biti general nakon bitke!

Slušajte nas, pišite nam, dajte nam feedback (može i konstruktivan).

Napisao: danijel
Objavljeno: 10. 10. 2023. 16:03

Zatvaramo ofišl igranje do 9.mj i idemo na ljetnu pauzu!
ALI! ...

Blorb, ljudi! Kako ste? I mi smo dobro.

Nego, na ovoj zadnjoj epizodi sezone pričamo o blorb principu i kako je blorb suprotan od kvantuma.

Da me pitate o čemu smo pričali u ovoj epizodi, pravio bih se mrtav. Ali zato vam Karlo poručuje:

  • Zdravo, danas pričamo o nekom blogu na koji sam naišao i činio mi se zanimljiv. Blog priča o više stvari, ali najviše ga brine ili smeta kako se subverzije klišeja/žanra ustale i postanu toliko očekivane da izgube originalni smisao i sve je na kraju inverzija neke stvarnosti.

Za autora se to primjećuje u sveopćoj pop kulturi i pisanoj riječi, pa se i proširilo do TTRPG-ova.

Ti problemi su: