Grobnica vulkanske kraljice

Popunjeno 3/3 mjesta

volcano_queen

Zaboravljen među Bezbrojnim Otocima, čije otok-države žive u stalnim međusobnim ratovima, skriva se mali vulkanski otok Nimyros. Nekoć bogat i moćan, zahvaljujući kraljici Viperiji, čarobnici čiji je utjecaj sezao do Takhmima i Kryfade, Nimyros je sada pusto i slabo naseljeno mjesto.

Viperia leži u grobnici podno vulkana iz čije je vatre crpila svoju snagu. Vulkan je sada ugašen. Nekolicina koza-ljudi čuva kraljičin grob i sjećanje na njenu moć, ali i na veliku izdaju koja joj je okončala vladavinu i život.

To je samo jedna od tisuća zaboravljenih priča iz povijesti Velikog Plavog Mora. Danas rijetki svraćaju do Nimyrosa, jer More nudi hitnije obaveze i unosnije pustolovine. No, jedni od tih rijetkih ste trenutno vi, jer na poziv starog prijatelja se niste mogli oglušiti.

Napomene

Avantura je predviđena za dva online sessiona od kojih će svaki trajati do 3,5 sata. Termin drugog sessiona dogovorit će se na kraju prvog sessiona.

Ovo je playtest igre Heart & Glory koja je još u razvoju. Igrat će se online, preko Zooma. Sessioni će se snimati, ali neće biti objavljen bez dozvole svih igrača.

Za prijavu je potrebno imati web-kameru ili mogućnost video-spajanja na Zoom mobitelom ili tabletom.

Igrači će igrati s prethodno napravljenim likovima.

HEART & GLORY je fantasy RPG baziran na Blades in the Dark mehanici, koji je trenutno u beta/playtest fazi.

GM: DanielK
Igrača: 3