Prva godina: "Prvi izazov"

Popunjeno 4/4 mjesta

Prizivatelji: Nova generacija

prizivatelji prvi session

Dobrodošli na otok Nusquam, vi - odabrani. 

Inače žitelji raznih sela i gradova iz raznih dijelova carstva, specijalne imperijalne snage pronašle su vas i obznanile da ste posebni, da ste baš vi dio sljedeće generacije Prizivatelja - moćnih ratnika koji štite carstvo koristeći i upravljajući još moćnijim čudovištima zvanim Animus. Na otoku nepoznate lokacije dočekala vas je skrivena akademija i početak vaše budućnosti. 

Trebalo je vremena da se priviknete na svoj novi život, upoznate svoje kolege i zapamtite imena profesora, ali vaša naobrazba ide silovito brzo. Već vas smatraju spremnima za prvi izazov - timska utrka do starog hrama na klisurama i nazad. Tek vam je dvanaest, a već očekuju da po kiši i vjetru prelazite kilometre strmih broda, oštrih planina, visokih litica i brzih rijeka. Jeste li vi stvarno posebni? Jeste li stvarno izabrani? U procesu inicijacije u prizivatelje odabrali ste, tj. kako oni kažu, pronašli svoje čudovište, ali ono se još nije pojavilo. Ako uopće postoji unutar te magične kugle, koja vodi do njihove dimenzije i koju morate tegliti uokolo. 

Život na akademiji nije lak, a gubljenjem prvog izazova samo ćete pasti na ljestvici popularnosti i zagorčati si život.

Najbolje da se pripremite, avantura počinje...

Napomene

"Prizivatelji: Nova generacija" nova je otvorena kampanja napravljena za ODG u fantasy sustavu Worlds Without Number. Igrači igraju djecu koja pohađa tajanstvenu akademiju i uči se nositi sa svojom novom sudbinom. Kroz godine škole ovladati će svojim novim saveznicima - čudovištima, i naučit surađivat s ostalim prizivateljima. 

Kako prolaze sesije tako će i vrijeme prolaziti na akademiji, a učenici ići kroz godine škole i života. Svaka sesija je avantura za sebe i bilo tko se može prijaviti, te na novim sesijama igrati istog lika koji će stariti ukorak s ostalima. Informacije o svijetu u kojem se igra i o stvaranju lika moguće je pronaći na stranici kampanje na ODG (https://odgrpg.org/otvorena-kampanja/prizivatelji-nova-generacija) i na zasebnom kanalu na ODG discord serveru (kodna riječ /animus)

Na igru su dobrodošli igrači svih dobi i razine znanja. Prije početka igre biti će objašnjeni sigurnosni alati, a nakon sesije kratka rasprava i komentari. Za sva pitanja obratite se "BBEG Karlo" na discordu.

Worlds Without Number is a fantasy role-playing game, one fully compatible with the hit sci-fi game Stars Without Number. It's built from the ground up to provide gritty, hard-edged adventure in the fathomless future of the Latter Earth, a fantastic realm of time-lost sorcery, savage foes, and barbaric splendor. The cold steel in the fists of your heroes and the half-understood sorcery in their tomes must suffice to overcome the monstrous remnants of ancient alien rulers and the present depredations of ruthless lords and hideous beasts alike. The riches of lost ages await in the subterranean Deeps that once held their kingdoms, and even the heavens above are not beyond the reach of the recklessly daring.

Prijave se otvaraju

GM: Chaya
Igrača: 4