Čarobnjakova sjena

Popunjeno 3/4 mjesta

Čarobnjakova sjena

Uputili ste se na jug, jer na jugu je bogatstvo, pustolovina. Na jugu je obećana zemlja. Na putu prema jugu nalazi se lijepi, mali grad Trigonna. Iscrpljeni od puta, jedva ste čekali da stignete tamo, pogotovo zato što u Trigonni živi čarobnjak Benazaar, kojeg neki od vas poznajete pod prijateljskim imenom – Ben.

Bili ste uvjereni da će vam Ben – na temelju starih poznanstava – pružiti utočište i topli obrok, a možda vam (trajno) posudi i nešto zlatnika da vam olakša nastavak puta.

Međutim, Ben je u nevolji. Izgleda jadno, zapušteno i uplašeno... kao da se boji vlastite sjene. Preklinje vas da mu pomognete, jer tvrdi da je pitanje života i smrti. No, kad ste čuli o čemu se radi – izgleda da je puno kompliciranije od toga.

Napomene

Čarobnjakova sjena je lagana i humoristična, ali ponegdje i opasna fantasy avanutura s istraživanjem i akcijom, u kojoj trebate pomoći čarobnjaku da povrati dio moći koju je izgubio.

Heart & Glory je fantasy Forged in the Dark igra (mehanika bazirana na Blades in the Dark) dizajnirana da kombinira narativni i OSR pristup. Igra je još uvijek u razvojnoj/playtest fazi, što znači da bi neki dijelovi mehanike mogli još uvijek biti pomalo nedorečeni i lošije izbalansirani.

Prethodno poznavanje sustava nije potrebno, a kreiranje likova je brzo tako da ćemo to obaviti na početku sessiona. Ako nosite svoje kockice, trebaju vam dvije d12, jedna d8 i 2-3 d6 kockice. No, možete doći i bez kockica, bit će vam posuđene na licu mjesta.

HEART & GLORY je fantasy RPG baziran na Blades in the Dark mehanici, koji je trenutno u beta/playtest fazi.

Prijave se otvaraju

GM: DanielK
Igrača: 4