Zagreb u ponoć - Najezda iz Nepala

Popunjeno 4/4 mjesta

Zagreb u ponoć

Ponoć u Zagrebu - Najezda iz Nepala

Srećete se na Dolcu nakon jednog mirnog i tihog ljeta, koje je svatko proveo u svom miru. Neki u Crikvenici, neki na Krku, a neki na lažnom bolovanju. Razgovor je u početku opušten. Tek nakon što prođete sve bitne teme, kao što su uspoređivanje dobivenog tena i razmjena tračeva, kroz susret shvaćate jednu bitnu stvar: ovo ljeto u Zagrebu, po prvi put ikad, nije bilo mirno i tiho.

U moru cenzuriranih režimskih medija pouzdane informacije pronalazite tek na hredditu. “ovo je nepodnošljivo” žali se jedan korisnik u nepismenom postu, objašnjavajući kako su nepalski radnici sa sobom doveli svoja čudovišta koja “ne poštuju petak ni svetak i mi domaći nemožemo više nijedno dijete pojesti od njih”, te “ovi što su ih doveli uništavaju konkurenciju”. Nakon nekoliko paragrafa pritužbi o tegobama koje tište domaća stvorenja koja šeću mračnim ulicama grada, završava sa indigniranim “nismo se za ovo borili”. Ovaj korisnik nije jedini. Uz standardne komentare koji započinju s “mi u njemačka” ili pak krive Možemo za trenutnu situaciju, sposobni ste iščitati da je grad - ostavljen bez obrane cijelo ljeto - teško patio pod napadom najezde nepalskih nemani. Vrijeme je da otresete ljetnu opuštenost i još jednom se bacite u boj protiv sila zla. A možda i pomognete svojim čudovišnim sugrađanima. Jer, koliko god zli bili, naši su.

Notes

"Zagreb u ponoć" kampanja je otvorenog stola u sustavu Monster of the Week. U njoj preuzimate ulogu građana Grada Zagreba koji koriste svoje iznimne sposobnosti kako bi zaštitili svoj grad od natprirodnih prijetnji koje njime vrebaju. Narativ će se graditi kroz pojedine sessione, ali prisustvovanje jednom od njih ne uvjetuje prisustvovanje ostalima.

Poznavanje sustava nije potrebno, likovi (ako ih već nemate iz prijašnjih sessiona) brzo će se izgraditi na licu mjesta, a potrebno je ponijeti samo pisalo i 2d6.

Most people don’t believe in monsters, but you know the truth. They’re real, and it’s your task to bring them down. This revised edition of Monster of the Week brings that adventure to life.

Monster of the Week is a standalone action-horror RPG for 3-5 people. Hunt high school beasties a la Buffy the Vampire Slayer, travel the country to bring down unnatural creatures like the Winchester brothers of Supernatural, or head up the government investigation like Mulder and Scully.

Prijave se otvaraju

GM: lskukan
Igrača: 4
X