Twighlight #ODG36Twilight

By the time they hit adolescence, most people have gotten over their fear of the dark. They spend th

hshs3 #oODG 29 10High School Halloween Special 3

Ove godine kao i svake u malenom gradiću Paradise lokalna srednja škola organizira tulum za noć vještica. Vi, kao i svi ostali, jedva čekate ovu neponovljivu zabavu. 

Changelings #ODG59Friday Detention Blues and the Dreamdale High Boiler Room Blitz

Tinejdžerska pustoš mrmljaš si u bradu dok skidaš kožnjak što ti je buraz "posudio" i protestno sjedaš u školsku klupu. Rupe na tvojim trapkama jasno svijetu daju do znanja da nisi samo jedna cigla u zidu, a nelagodno komešanje drugih učenika na tvoju prisutnost ovdje u školskom pritvoru stavlja ti smiješak na lice jer znaš da je tvoja loša reputacija pošteno zarađena.

aa ODG76Alice is Missing

Alice, srce vašeg društva, je netragom nestala. Je li dobro? Je li na sigurnom? Je li uopće živa? Saznajte što joj se dogodilo kroz tihu i emocionalnu igri dopisivanja.

teen #ODG80Teen Tomorrow

This is the world in 2028, where superhumans known as novas have risen to prominence, changing the world with their Quantum powers. 

mg #ODG91The Kingdom of Dawn

After weeks of searching through ancient star charts and archival records, the Silverstar Knights have uncovered the location of the lost Nebula Crown.

suburban gothic ODG94Pomračenje

Nervozno se smješkaš jer se ne sjećaš ni sekunde spring brejka. Da stvar bude gora, primjećuješ da se i drugi nervozno smješkaju...

high ODG102Purgatory High

Do kraja školske godine (Sudnjeg Dana) ima još 10 mjeseci. Brige tko će upasti u Raj ili Pakao, ili ponavljati razred, ostavljamo za drugo polugodište!

Masks - Neki novi klinci ODG112Neki novi klinci

Svijet je u opasnosti! Liga Zla prijeti uništiti svijet, a superjunaci se okupljaju da ih zaustave! A vama su rekli da ste premladi za to i ostavili vas kod kuće sa zadaćom da čuvate grad, bez nadzora.

Masks - Neki novi klinci ODG115Neki novi klinci

Svijet je u opasnosti! Liga Zla prijeti uništiti svijet, a superjunaci se okupljaju da ih zaustave! A vama su rekli da ste premladi za to i ostavili vas kod kuće sa zadaćom da čuvate grad, bez nadzora.

Mountain Pass ODG116Vruće ljeto '98

Ljeto. Vrućina. A u vašem gradu, Chichibu u Saitama prefekturi nema hlada ni za spas. Škola još traje. Pobogu, zašto još traje? Zašto ne može doći više ta diploma?

X