Popunjeno 4/4 mjesta

#ODG45 science fiction space opera

Arlox iz Blijedih noževa unajmio vas je da uhvatite Choa Tyreka, opasnog kriminalca koji iz nepoznatog razloga nije do kraja izvršio jedan zadatak.

Ući u trag članu Sindikata nije lagano, ali uspjeli ste ga pronaći. Istovremeno ste otkrili da Blijedi noževi nisu jedini koji se žele domoći Choa. Nekoliko drugih organizacija nude dosta Kredita za njega i za ono što on ima sa sobom.

Popunjeno 4/4 mjesta

#ODG45 Cyberpunk SF

"SNAFU kao i obično, chombatta" - fraza koju svaki sitni krimos, čistač, nomad, netrunner i solo koji operira u električnom podzemlju Night Citya čuo i izrekao već stotine puta. Stoicizam gubitnika koji gledaju u trulo podvozje društva, koji preživljavaju radeći sitne poslove za krupne ribe i koji samo čekaju kada će ih Murphy, svetac komplikacija, posjetiti i nategnuti ih na suho, bez poljupca za laku noć.

Murphy vas noćas voli prekovremeno.

Popunjeno 3/4 mjesta

#ODG45 space opera action

A long time ago in a galaxy far, far away....

Popunjeno 4/4 mjesta

#ODG45 Sword and Sorcery Fantasy OSR

Dama u Plavom, misteriozna figura kozmičke moći, upošljava grupu običnih seljaka za neobičan zadatak. Zadatak im je pratiti nevidljivi most sve dok ne dođu do rupe na nebu, kroz koju zatim moraju skočiti. Samo oni najhrabriji, najsnažniji i najsretniji mogu izbjeći sigurnu smrt, ali Dama u Plavom nudi nagradu veću od svog bogatstva na ovom svijetu: priliku seljacima da promijene zvijezde pod kojima su rođeni, a time i svoju sudbinu.

X